Exterieur reinigen

Koplamp polijsten

Last van slecht zicht doordat uw koplampen dof en mat zijn geworden? Vervelend en gevaarlijk …

Vroeger gebruikten autofabrikanten glas voor de koplampen, maar tegenwoordig worden de koplampen van transparante kunststof gemaakt met daaroverheen een coating. Deze coating wordt heel dun aangebracht ter bescherming van de kunststof. Doffe koplampen verminderen het zicht en kunnen ervoor zorgen dat uw wagen wordt afgekeurd tijdens de APK-keuring.

Herkent u dit probleem? Kom dan snel langs bij Borger Car Cleaning. Wij polijsten uw koplampen, zodat u weer veilig de baan op kunt!

Lichte kras verwijderen

Vandalisme, takken van bomen, kinderfietsjes, te kort indraaien of parkeerschade: allemaal aanleiding voor lelijke krassen op uw wagen!

Borger Car Cleaning is gespecialiseerd in het herstellen van kleine tot middelgrote lakbeschadigingen. Dit voor zowel uni-, metallic als parelmoerkleuren, want geen lak is hetzelfde!

We beginnen met het voorbereiden van de beschadigde plek. Indien nodig wordt er plaatselijk geschuurd en geplamuurd. Na het aanbrengen van de grondverf wordt de specifieke kleur aangebracht volgens de kleurcode van uw wagen. Met behulp van infrarood licht wordt de herstelplek gedroogd. Wanneer het droogproces klaar is, kunt u weer de baan op met een krasvrije wagen!

Heeft uw wagen lakschade opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

×