Interieur reinigen

Laten we het uitleggen...

Leder-, stof- of velours: op den duur is de bekleding van uw auto niet schoon meer.

Het interieur van een auto heeft heeft nu eenmaal te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag , geuren…, wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken we als nieuw.

De behandeling van bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van vlekken vindt een shamporel- en foambehandeling plaats. Middels een shamporel- en foambehandeling zijn wij in staat bijna alle soorten vlekken uit het interieur van een auto te verwijderen.

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Het geheel wordt vervolgens afgewerkt met onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur. Middels onze hypermoderne antibacterie stoomapparatuur wordt het geheel tot in de diepste vezel gereinigd! Met als resultaat een vlekkeloos interieur. Uw auto ondergaat een ware stoombad en is nog nooit zo schoon en fris geweest!

Bekleding reinigen

Geknoeid op de autobekleding of gewoon vuil door veroudering, het ziet er niet uit! Geen nood, Borger Car Cleaning krijgt de bekleding van uw wagen weer helemaal schoon.

Door middel van stoomreiniging maken wij de stoffen bekleding van uw auto vrij van vlekken en bacteriën. Na een bezoekje aan Borger Car Cleaning is de bekleding van uw wagen volledig gereinigd en hygiënisch schoon.

Is de autobekleding van leder, dan voeren we een volledige lederbehandeling uit. Hierbij wordt het leder gereinigd en gevoed. Het resultaat: uw mooie lederen bekleding oogt weer als nieuw!

Is de bekleding van uw wagen aan een grondige poetsbeurt toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vieze luchtjes?

Hangt er een onaangename lucht in uw auto? Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto gereinigd en gedesinfecteerd.

×